top of page

Gemiddeld duurt een eerste consult ongeveer 1,5 uur; soms iets korter, soms iets langer. Tijdens dit consult brengen we samen zo gedetailleerd mogelijk in kaart wat uw klachten precies zijn en wil ik graag meer te weten komen over u als persoon en hoe uw dagelijks leven eruit ziet. 

 

Ook is het voor de behandeling belangrijk om inzicht te krijgen in de ziekten en belangrijke gebeurtenissen die u zelf hebt doorgemaakt / meegemaakt gedurende uw leven en welke ziekten er voorkomen in uw familie. Om u de tijd te geven hierover na te denken en om ervoor te zorgen dat we tijdens het consult alle aandacht kunnen richten op uw huidige situatie en wat nu belangrijk is, vraag ik u om vooraf een vragenlijst in te vullen en die voor het consult naar mij terug te sturen of geprint mee te nemen. 

 

Na het consult maak ik een uitgebreide analyse en schrijf ik gemiddeld 3 homeopathische middelen voor die u vervolgens, met gebruiksaanwijzing, krijgt thuisgestuurd (doorgaans binnen 2-3 dagen).

 

Ik bespreek met u wat mijn prognose is en wanneer ik u graag terug zie voor een vervolgconsult. Meestal is dit na 4 - 6 weken (afhankelijk van de aard en ernst van uw klachten). Tijdens dit consult evalueren we wat er is gebeurd na het eerste consult en bespreken we de voortgang van de behandeling.

 

In sommige gevallen vraag ik u om tussentijds even te bellen. U kunt hoe dan ook altijd tussentijds contact opnemen als u vragen hebt over uw behandeling. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Indien nodig stuur ik u tussentijds aanvullende middelen. Hieraan zijn wel kosten verbonden maar nooit meer dan 17,50.

Als u komt voor uw (jonge) kind zal het gesprek uiteraard voornamelijk tussen u en mij plaatsvinden. Het is wel wenselijk dat uw kind bij het consult aanwezig is.

bottom of page