top of page
Behoud van keuzevrijheid:

Ikkiesnatuurlijk.nl informeert en inspireert over natuurlijke, veilige, duurzame, groene, milieuvriendelijke, spaarzame en eerlijke producten en/of diensten.

https://ikkiesnatuurlijk.nl/

Jaarlijks gaan circa 2 miljoen mensen naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist, antroposofische geneeskunde etc. Misschien bent u een van die 2 miljoen mensen. U maakt dan gebruik van de complementaire alternatieve gezondheidszorg, kortweg CAM geheten. Als het aan de overheid ligt, wordt uw keuze hierin steeds meer aan banden gelegd, tot u straks mogelijk niets meer te kiezen hebt. Daarom deze website Keuzevrijheid.nl.

https://www.keuzevrijheid.nl/

Vaccineren:

Voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.

https://stichtingvaccinvrij.nl/

Uitgebreide en betrouwbare informatie over vaccineren / vaccinaties voor het helpen maken van een zelfstandige en weloverwogen keuze.

https://www.nvkp.nl/

Verenigingen:

Beroepsvereniging voor Klassiek Homeopaten met ook veel algemene informatie over homeopathie en homeopathische behandeling voor de geïnteresseerde leek en patiënten.

https://www.nvkh.nl/

De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN), ook wel kortweg Vereniging Homeopathie genoemd, is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie.

De vereniging is een onafhankelijke consumenten-belangenorganisatie die zich inspant om de homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dit doen we door objectieve informatie te verstrekken over homeopathie, te investeren in wetenschappelijk onderzoek en in overleg te treden met overheid en verzekeraars.

De Vereniging Homeopathie Nederland werd in 1886 officieel erkend door koning Willem III en ontving in 1986 het predicaat 'Koninklijk'.

https://www.vereniginghomeopathie.nl/

Beroepsopleiding:

Actuele en uitgebreide informatie over homeopathie en tevens beroepsopleiding tot Klassiek Homeopaat (humaan en / of veterinair).

https://www.klassiekehomeopathie.nl/

bottom of page