top of page
Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen van 8.00 - 18.00 uur bereikbaar voor het maken van afspraken en vragen over uw behandeling. Indien ik niet in staat ben de telefoon direct te beantwoorden kunt u een bericht achterlaten; dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Ik ben tevens bereikbaar via whatsapp en telegram. In spoedgevallen (voor bestaande patiënten) kunt u ook in het weekend contact opnemen.

Het telefoonnummer van de praktijk is 06 28229107.

Bereikbaarheid praktijk

De hoofdpraktijk bevindt zich in Sint Jansteen (Zeeuws-Vlaanderen), waar het deel uitmaakt van Groepspraktijk Sivana (www.sivana.nl). De praktijk- en wachtruimte zijn gelijkvloers. Voor en rond de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Het adres en een kaartje vindt u op de contactpagina.

Vanaf 2021 voer ik ook praktijk in Hoek. Het adres vindt u op de contactpagina.

Consult aan huis

Een consult aan huis behoort tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld als u slecht ter been bent, of vanwege persoonlijke redenen of omstandigheden). Belt u gerust om dit verder te bespreken. Een kilometervergoeding is in dit geval van toepassing.

Waarneming praktijk 

Bij langdurige afwezigheid wordt de praktijk waargenomen door een NVKH-erkende collega. Dit zal u worden medegedeeld via het antwoordapparaat of per email. 

Privacyverklaring, behandelovereenkomst en intakeformulier

In het kader van de nieuwe privacy-wetgeving en de wet geneeskundige behandelovereenkomst (WGBO) vraag ik u om voor de start van uw behandeling een behandelovereenkomst te ondertekenen en deze mee te nemen naar het eerste consult. U kunt deze rechtsboven aan deze pagina aanklikken en downloaden, evenals het intakeformulier.

Beroepsvereniging

Ik ben als register-homeopaat aangesloten bij beroepsvereniging NVKH, vallend onder de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). De RBCZ heeft een beroepscode opgesteld waarin de verantwoordelijkheden en verplichtingen van haar leden zijn vastgelegd (dossiërplicht, geheimhouding, etc). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Kijk voor meer informatie op https://www.nvkh.nl en https://rbcz.nu

Klachtenregeling

Ik doe er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Bespreekt u dit in de eerste instantie eerst met mij, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken en eventuele misverstanden uit de weg kunnen ruimen. Wilt u dit liever niet of komen we er samen niet uit? Dan kunt u via de beroepsvereniging kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen. Kijk voor meer informatie op https://www.nvkh.nl/behandeling/klachten-afhandeling

Praktijkgegevens

Het adres en contactgegevens vindt u op de contact-pagina.

KvK nr: 71152369

AGB-codes therapeut / praktijk: 90-108333 / 90-067384

Registertherapeut BCZ®, licentie-nr: 200297R

English speaking?

I am fluent in English so please don't hesitate to contact me for more information or to make an appointment!

bottom of page