top of page

Mijn naam is Martine Welling. Ik ben geregistreerd klassiek homeopaat (R-Hom) en in 2008 afgestudeerd na een 6-jarige opleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Ik heb 2 jaar de opleiding tot veterinair homeopaat gevolgd aan het VHCN in Lochem en haal veel voldoening uit het behandelen van zowel mensen als dieren.

Ik werk volgens de methode van de ziekteclassificatie zoals die is ontwikkeld en geperfectioneerd door de grondlegger van de homeopathie, dr. Samuel Hahnemann. Ik ben hierin onderwezen door Hildegard Dijkgraaf (VHCN) en Ewald Stöteler (SHH) die deze methode als geen ander begrijpen en die me eindeloos hebben geïnspireerd met hun inzicht, kennis en kunde en de onzelfzuchtige manier waarop ze hun leven in dienst stellen van de homeopathie en hun patiënten.

 

In mijn praktijk staat de patiënt als individu centraal en ik vind het belangrijk om iedereen die met zijn of haar klachten bij me komt met een open, onbevooroordeelde blik, vriendelijkheid, compassie en oprechte interesse te behandelen. Ik ben nuchter en kritisch als het gaat om resultaten en ik wil wat ik leer en weet in de praktijk bevestigd zien in mensen en dieren die zich beter voelen, gezonder worden en meer energie, vitaliteit en weerstand hebben. Om mijn kennis te blijven vergroten en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig medische en homeopathische nascholingen. 

IMG-3033.jpg
bottom of page